Als je op een hike gaat, neem je natuurlijk een heleboel spullen mee. Je avondeten kook je zelf, je slaapt in een tent, het liefst op een lekkere slaapmat in een warme slaapzak. ’s Ochtends poets je je tanden, was je je misschien nog en heel misschien moet je ook nog je make-up bijwerken.

Al dat materiaal mag je zelf in je rugzak meenemen, maar wat is de goede rugzak voor jouw? Op onze rugzakpagina lees je daar meer over.

Er zijn vele soorten tenten, koepels, tunnels, punttenten, winter, zomer of er tussen in. Voor meer informatie over tenten, kijk dan op onze tentenpagina.

Tijdens een hike is het erg belangrijk dat je je goed kleed, niet alleen overdag, maar ook ’s nachts, waar je je slaapzak ‘aantrekt’. Kijk op onze kleding- en slapenpagina voor meer informatie.

Als laatste, maar zeker niet de minste, het eten. Je zult het zelf moeten koken, dus er gaat een brander mee. Ook hier zijn weer vele maten en soorten, dus lees vooral verder op onze branderpagina en kijk voor tips over makkelijke en lekkere hikemaaltijden op onze voedselpagina!